Jak název napovídá, restauraci Tomáše Černého naleznete v pražských Dejvicích. Spolumajitel a šéfkuchař inklinuje k italské kuchyni, nicméně v restauraci nejsou omezeni jen na ni. Zakládají si hlavně na kvalitních surovinách.
Pod názvem
Dejvická 34 je podepsaný
Tomáš Černý, spolumajitel a šéfkuchař, který má jednu obrovskou přednost: díky svému temperamentu, nadšení pro vaření i respektu plynoucímu z dlouholeté praxe je magnetem pro lidi, kteří pracují v gastronomii. V restauraci proto najdete tým profesionálů, o které je v dnešní době nouze.
A díky tomu vám mphou s čistým svědomím nabídnout
skvělou gastronomii –
od kuchyně až po servis. Umí zde vařit, proč by vám tedy nenabídli vaření, jaké má být: jednoduché, kvalitní a především chutné. Právě pod to se zdejší kuchaři rádi a se vší odpovědností podepíší!
Tomáš přes dvacet let spolupracoval s velkými italskými šéfkuchaři, je tedy nasnadě, že inklinuje k oblíbené
italské kuchyni. V posledních letech ale hodně cestoval a studoval, což se zcela jistě projeví i v jeho nabídce.
Ale dost řečí – nejlepší bude, když k přijdete, vyzkoušíte a ochutnáte. A největší odměnou pro zdejší tým bude, když se k nim do Dejvické 34 budete rádi vracet.
V roce
2021 získala restaurace
michelinské ocenění Bib Gourmand (výjimečné jídlo za rozumnou cenu). Restaurace získala také
tři čepice francouzského gastronomického průvodce
Gault&Millau.
V jaře 2023 se Dejvická 34 objevila na televizi NOVA v pořadu Polhreichův souboj restaurací. Čeští diváci a divačky tak mohou nahlédnout do nejlepších restaurací.
Požitek z jednoduché, kvalitní a chutné gastronomie v srdci Prahy. Šéfkuchař Tomáš Černý a jeho tým vás přivítají v restauraci Dejvická 34.
Restauraci Tomáše Černého naleznete v pražských Dejvicích.
Restaurace inklinuje k italské kuchyni, ale není na ni omezena.
Restaurace si zakládá hlavně na kvalitních surovinách.
Šéfkuchařem a spolumajitelem je Tomáš Černý.
Restaurace získala michelinské ocenění Bib Gourmand a tři čepice od GaultMillau.
Očekávat můžete jednoduché, kvalitní a především chutné jídlo.
V restauraci najdete tým profesionálů, což je v dnešní době vzácné.
Tomáš přes dvacet let spolupracoval s velkými italskými šéfkuchaři.
V jarních měsících roku 2023 se restaurace objevila v pořadu Polhreichův souboj restaurací na televizi NOVA.
Největší odměnou pro tým bude, když se zákazníci budou do restaurace rádi vracet díky skvělé gastronomii.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.