Zrekonstruovaná restaurace Metropol působí elegantně a láká na kvalitní českou kuchyni s výborným servisem. Pochutnat si můžete na zvěřině, kachně, steaku nebo “obyčejném” vepřovém mase či kuřeti.
Nabízí pouze čerstvé suroviny dle aktuální sezónní nabídky a většinu pokrmů připravují metodou Sous-vide.
Multifunkčnost restaurace je vhodná i pro větší množství osob (až pro 250). Součástí restaurace je velká terasa pro příjemné posezení v letních měsících s výhledem na Senovážné náměstí.
Točí výhradně Budějovický Budvar a ve vinotéce naleznete kvalitní vína moravská, rakouská a francouzská. Navštívit můžete i Cafe bar (až 40 osob) se širokou nabídkou nápojů (hlavně karibských rumů) a výbornou italskou kávu.
Pro své hosty připravují rauty, bankety, svatební hostiny, promoce, oslavy, firemní akce, smuteční hostiny. Jsme schopni zajistit celou akci, včetně nápojů, kávy, teplého buffe, výrobků kuchyně, cukrářských výrobků až pro 1000 osob.
Metropol se nachází nedaleko náměstí Přemysla Otakara II. Před restaurací je vám k dispozici velké parkoviště.
Objevte elegantní Restauraci Metropol v Českých Budějovicích, která nabízí českou kuchyni, sezónní suroviny a umění vaření metodou Sous-vide.
Restaurace Metropol nabízí kvalitní českou kuchyni.
Návštěvníci mohou ochutnat zvěřinu, kachnu, steak, vepřové maso nebo kuře.
Restaurace Metropol používá čerstvé suroviny dle aktuální sezónní nabídky.
Většina pokrmů je v restauraci Metropol připravována metodou Sous-vide.
Restaurace Metropol je vhodná pro velké množství osob, až pro 250 osob.
Ano, restaurace Metropol disponuje velkou terasou v letních měsících s výhledem na Senovážné náměstí.
Metropol nabízí Budějovický Budvar, kvalitní vína a širokou nabídku karibských rumů a italskou kávu.
Restaurace Metropol hostí rauty, bankety, svatební hostiny, promoce, oslavy, firemní akce a smuteční hostiny.
Metropol je schopen zajistit celou akci pro až 1000 osob.
Restaurace Metropol se nachází nedaleko náměstí Přemysla Otakara II, v Českých Budějovicích.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.