Útulná pivovarská restaurace s citlivě provedeným interiérem se nachází ve městě Cvikov v Chráněné krajinné oblasti Lužické hory.
Dříve měl každý pivovar svoji sladovnu, místo, kde se vyráběl z ječmene slad. Nejinak tomu bylo i v
pivovaru ve Cvikově.
V moderně vybavené kuchyni se připravuje pestrá nabídka pokrmů podle vyzkoušených receptů české kuchyně. Důraz se klade na původ a čerstvost ingrediencí, které personál kupuje převážně od lokálních dodavatelů. Na výběr jsou zde pochoutky k pivu, tradiční česká jídla připravená v moderním pojetí, bezmasá jídla a saláty. Nabídka je sezónní a na jídelním lístku se objeví například i zabijačkové hody. Pokud návštěvníci váhají, které z místních piv ochutnat, mohou využít prezentace všech piv na degustačním prkénku, doprovázenou krátkým výkladem.
Restaurace získala prestižní ocenění v podobě Zlatého lva pro sezónu 2020.