V řeznictví Naše maso vám nabízí to nejlepší maso, ze kterého vaří v restauracích Ambiente. Vyzrálé hovězí plemene „čestr", šťavnaté maso přeštického vepře a vlastní uzeniny, za jejichž kvalitou si stojí šéfkuchaři restaurací Ambiente.
Řeznictví Naše maso je projektem řetězce
Ambiente. Nabízejí zde maso, ze kterého se vaří ve všech jejich restauracích. Specializují se na
vyzrálé hovězí plemene čestr, přeštické vepřové a nabízejí také vlastní uzeniny. Pokud si zde něco vyberete, můžete to zde také i sníst. Na místě vám zde totiž rádi
ugrilují steak nebo ohřejí uzeniny. A nejen to – v čele s řezníkem Františkem Kšánou nabízí Naše maso i další suroviny a potřeby pro vaření z masa.
Zdejší řezníci si přímo u prověřených chovatelů
vybírají konkrétní kusy dobytka. U nich pak dohlížejí na stravu, zacházení a také na porážku. Maso si sami bourají a
nechávají ho odležet a vyzrát.
Kromě masa a domácích uzenin zde pořídíte také
další nutné věci k vaření. Na poličkách najdete třeba
koření, sůl, čokoládu nebo mouku, kterou kuchaři sítě Ambiente nejraději používají v restauracích pro své lahodné vaření. Dostanete zde však také pečivo pečené v
Café Savoy a chleba z pece Pizza Nuova.
Objavte řeznictví Naše maso, kde zakoupíte nejlepší vyzrálé maso a další suroviny, které používají špičkové restaurace Ambiente.
Řeznictví Naše maso nabízí vyzrálé hovězí plemene čestr, šťavnaté maso přeštického vepře, vlastní uzeniny a další suroviny a potřeby pro vaření.
Ano, maso zakoupené v řeznictví Naše maso je možné na místě ugrilovat nebo ohřát.
Řeznictví Naše maso je projektem řetězce Ambiente a maso zde prodávané se používá ve všech jejich restauracích.
Řezníci si vybírají konkrétní kusy dobytka přímo u prověřených chovatelů, kde také dohlížejí na stravu, zacházení a porážku dobytka.
Kromě masa lze zakoupit i koření, sůl, čokoládu, mouku, pečivo z Café Savoy a chleba z pece Pizza Nuova.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.