Po desetiletí si plzenští sládci předávají své znalosti a připravují pivo té nejvyšší kvality. V plzeňském pivovaru Pilsner Urquell můžete prožít zážitkový program, během kterého poodhalíte tajemství správně načepovaného piva.
Sládci
plzeňského pivovaru Pilsner Urquell vás naučí zábavnou formou
správné zásady čepování piva. Zkusíte si
sami načepovat pivo a zjistíte, zda se můžete zařadit mezi naše mistry výčepní. Po absolvování naší školy čepování vám už nebudou výrazy "
čochtan" a "
mlíko" cizí. Škola čepování se odehrává v jednom z reprezentačních salonků v Konferenčním a společenském
centru Secese.
Školu čepování
lze spojit s prohlídkou pivovaru Plzeňský Prazdroj či občerstevním. Pochutnáte si na Pivovarském guláši s chlebem, který bude servírován bufetovou formou.
Program:
- Zkrácená prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj s průvodcem
- Návštěva pivovarských sklepů s ochutnávkou nefiltrovaného piva
- Pilsner Urquell čepovaného z dubových ležáckých sudů
- Poutavý výklad a škola čepování pod vedením našeho odborníka
- Certifikát s fotografií každého účastníka
- Pivovarský guláš
- Půllitr Pilsner Urquell
Zážitkový program je nutné objednat
minimálně 3 dny předem pro skupinky 10 – 30 osob. Školu čepování je možno objednat i samostatně bez prohlídky pivovaru v odpoledních či večerních hodinách. Program
není určen pro školy a jiné skupiny nezletilých návštěvníků.
Poznejte tajemství správného načepování piva a prožijte nezapomenutelné chvíle ve škole čepování v pivovaru Pilsner Urquell.
Zážitkový program zahrnuje školu čepování, zkrácenou prohlídku pivovaru, návštěvu pivovarských sklepů s ochutnávkou nefiltrovaného piva, výklad odborníka a certifikát s fotografií každého účastníka.
Minimální počet osob pro rezervaci zážitkového programu je 10 a maximální počet je 30 osob.
Ano, školu čepování je možné objednat samostatně bez prohlídky pivovaru, a to v odpoledních či večerních hodinách.
Součástí programu je pivovarský guláš s chlebem, který bude servírován bufetovou formou.
Ne, tento program není určen pro školy a jiné skupiny nezletilých návštěvníků.
Rezervaci je nutné provést minimálně 3 dny předem.
Účastníci se naučí principy správného čepování piva, zkusí si načepovat pivo a poznají, zda mohou být považováni za mistry výčepní.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.