Naše degustační menu představuje sezonní výběr od spřízněných farmářů, sběračů a lovců. Do jejich hledání vkládáme hodně energie, vařením chceme podtrhnout jedinečnost každé suroviny.
Naše jídla mají předobraz v tradiční kuchyni. Inspiraci hledáme v přírodních cyklech a v přirozeném vztahu surovin, se kterými pracujeme. Připravujeme-li zvěřinu, zajímá nás, co dané zvíře jí, v jakém prostředí žije, jak roční období mění jeho chutě.
Tým kuchařů a cukrářů pod vedením
šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka připravuje degustační menu složená ze sedmi chodů doplněná sedmi amuse-bouche. Představuje v nich
pokrmy tradiční české kuchyně připravované podle tradičních českých receptů a moderních kuchařských postupů.
Hosté mohou sledovat
vaření podle mistrovsky vypracovaných postupů z bezprostřední blízkosti. Chody se pravidelně obměňují podle aktuální nabídky drobných českých pěstitelů a bio farem. Restaurace pravidelně každoročně obhajuje
michelinskou hvězdičku a získala
tři čepice francouzského gastronomického průvodce
Gault&Millau.
Restaurace oceněná jednou hvězdou v průvodci Michelin Guide. Za La Degustation Bohême Bourgeoise stojí lidé z Ambiente. Šéífkuchařem je Oldřich Sahajdák.
Poznejte La Degustation Bohême Bourgeoise, elitní gastronomickou restauraci, která nabízí tradiční česká jídla s moderním twistem.
Degustační menu v restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise se skládá ze sedmi chodů doplněných sedmi amuse-bouche, které představují tradiční českou kuchyni s moderními technikami.
Suroviny pro jídla jsou pečlivě vybírány od spřízněných farmářů, sběračů a lovců, a jsou založeny na sezónním výběru.
Hosté mohou sledovat proces vaření z blízkosti díky mistrovsky vypracovaným postupům použitým šéfkuchařem a jeho týmem.
Restaurace pravidelně obhajuje michelinskou hvězdičku a získala tři čepice od francouzského gastronomického průvodce GaultMillau.
Šéfkuchařem restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise je Oldřich Sahajdák.