Naše degustační menu představuje sezonní výběr od spřízněných farmářů, sběračů a lovců. Do jejich hledání vkládáme hodně energie, vařením chceme podtrhnout jedinečnost každé suroviny.
Naše jídla mají předobraz v tradiční kuchyni. Inspiraci hledáme v přírodních cyklech a v přirozeném vztahu surovin, se kterými pracujeme. Připravujeme-li zvěřinu, zajímá nás, co dané zvíře jí, v jakém prostředí žije, jak roční období mění jeho chutě.
Tým kuchařů a cukrářů pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka připravuje degustační menu složená ze sedmi chodů doplněná sedmi amuse-bouche. Představuje v nich pokrmy tradiční české kuchyně připravované podle tradičních českých receptů a moderních kuchařských postupů.
Hosté mohou sledovat vaření podle mistrovsky vypracovaných postupů z bezprostřední blízkosti. Chody se pravidelně obměňují podle aktuální nabídky drobných českých pěstitelů a bio farem. Restaurace pravidelně každoročně obhajuje michelinskou hvězdičku.