Pohostinství Bílý Mák sází na talíře nádherná jídla ze skvělých surovin. Jejich šéfkuchaře Tomáše Seitla začala bavit i zmrzlina a dokazuje, že i tohle může být opravdová gastronomie.
V Bílém Máku jí říkají Ta je! Zákazníci si sami si můžou na tabuli napsat příchuť, která by je zajímala ochutnat, aby pak sami vydechli blahem: Ta je! Všechny mléčné příchutě jsou na bázi kozího, případně kokosového mléka a čerstvých vajec, sladí je hroznovým nebo kokosovým cukrem. Kornoutky peče z pohanky, kokosového oleje, kakaového másla, kokosového cukru a bílků, takže jsou bezlepkové. Krásně tu také párují ovoce s bylinkami nebo kořením, třeba bazalku s citrónem, pepř s perníkem, bez s meruňkou, lékořici s kerblíkem.
Objevte jedinečné gastronomické pochoutky v Bílém Máku, kde šéfkuchař Tomáš Seitl tvoří zmrzlinu a jídla z kvalitních surovin.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.