Jedním z výrobců, od kterých můžete ochutnat nejen skvělé koláčky, je Pekárna Třebětice u Holešova. Jejich Třebětický chléb vícezrnný byl oceněn značkou Regionální potravina Zlínského kraje.
Třebětická pekárna je malé
rodinné pekařství založené v roce 1990 na tradici a starých, osvědčených recepturách s převážným podílem ruční práce. Při výrobě je zachována technologie výroby
bez použití dochucovacích nebo
chemických látek.
Pekárna peče výborné sladké
koláčky, žitnopšeničný
chléb, žitný, pšeničný,
řepový, kváskový, bagetky,
pletýnky nebo
třebětické tyčinky.
Třebětický chléb vícezrnný obsahuje 80% žitné mouky a 20% pšeničné mouky, přírodní kvásek, který je připravován ve třech až čtyřech fázích. Dalším oblíbencem je
Kmínový kváskový chléb – velký nadýchaný bochánek, který se chutná opravdu všem. A jako všichni kváskoví krasavci, vydrží dlouho čerstvý.
Příběh úspěchu Třebětické pekárny, oceněné rodinné pekárny založené na tradici a kvalitě. Ochutnejte oceněný Třebětický chléb a další.
Třebětická pekárna byla založena v roce 1990.
Pekárna nabízí sladké koláčky, různé druhy chleba jako žitnopšeničný, žitný, pšeničný, řepový, kváskový, bagetky, pletýnky a třebětické tyčinky.
Ocenění Regionální potravina uděluje Zlínský kraj produkty, které jsou vysoce kvalitní a představují regionální zvláštnost.
Třebětický chléb vícezrnný získal ocenění Regionální potravina.
Přírodní kvásek pro Třebětický chléb vícezrnný je připravován ve třech až čtyřech fázích.
Kmínový kváskový chléb je velký nadýchaný bochánek, který vydrží dlouho čerstvý a chutná všem.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.