Ochutnejte skvělé jídlo z kvalitních a čerstvých surovin, vyberte si ze široké nabídky točených piv, rumů a vín.
Speciality restaurace:
– Pečená vepřová žebra v medovo-pikantní marinádě
– Hovězí líčka na červeném víně
– Salát s grilovaným kozím sýrem baleným v sušené šunce
Objetvejte Tacl restaurant v Holešově a ochutnejte čerstvá jídla z kvalitních surovin. Široká nabídka točeného piva, rumů a vín.
Speciality zahrnují pečená vepřová žebra v medovo-pikantní marinádě, hovězí líčka na červeném víně a salát s grilovaným kozím sýrem baleným v sušené šunce.
Jídla jsou připravována z kvalitních a čerstvých surovin.
Restaurace nabízí širokou nabídku točených piv, rumů a vín.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.