Přes den kavárna, večer bar. Zuzka a Honza se svým Café Datel zdatně naťukali budějckou scénu. Ráno tu tým kavárny sází vajíčka, přes rok neustále proměňuje svoje přeoblíbené lívance, ale vždycky je tu i nějaký další speciál.
Na espressu Rebelbean, na filtrech další české i evropské pražírny. Přes den domácí sendviče nebo hummus. K tomu pečou skvělé dorty a vaří šťávy na domácí limošky. Večer dělají koktejly, čepují piva z okolních minipivovarů Jílovice nebo Glokner. Je vidět, že je to baví. Celá tahle parta má úchylku pro datly, dinosaury, kola, šumavské hvozdy a výběrovou kávu.
Café Datel v Budějcích nabízí od lahodných káv po večerní koktejly, včetně speciálů jako domácí limošky nebo piva z minipivovarů.
Přes den nabízí Café Datel domácí sendviče, hummus, skvělé dorty a domácí limošky.
Můžete si dát espresso Rebelbean, filtrovanou kávu z českých i evropských pražíren, domácí šťávy na limošky a večer koktejly či piva z okolních minipivovarů.
Večer Café Datel přechází na koktejly a čepuje piva z okolních minipivovarů Jílovice a Glokner.
Restaurace se vyznačuje láskou k datum, dinosaurům, kolům, šumavským hvozdům a výběrové kávě.
Ano, Café Datel neustále mění svou nabídku, obzvláště oblíbené lívance, a vždy přidává nějaký speciál.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.