Prášilský Hostinec u Michala nabízí pokrmy staročeských receptur bez jakýchkoliv dochucovadel a umělých přísad, sezonní suroviny, hovězí maso z vlastního chovu a plzeňská piva. Vaří zde kuchaři proškolení Pražským kulinářským institutem.
Hostinec u Michala nabízí útulné prostory jak
pro kuřáky i nekuřáky, které jsou stavebně odděleny. Kapacita restaurace je 44 míst nekuřáckých a přibližně a 30 míst kuřáckých. V letních měsících je otevřena
letní terasa s přibližně dalšími 60 místy k sezení.
Točí se zde
piva Plzeňských pivovarů značky
Pilsner Urquell,
Gambrinus,
Velkopopovický kozel a
Radegast Birell. Jídelní lístek je zaměřený převážně na
českou kuchyni. Jídla, která zde můžete ochutnat se vaří podle
tradičních staročeských receptů bez umělých přísad a dochucovadel. Maso pochází
z vlastního hovězího chovu simentálského plemene, který má původ ve Švýcarsku.
Každý den v nabídce nechybí také
hotová jídla. V Hostinci u Michala lze uspořádat
firemní oslavy, oslavy narozenin, svatby, školení a všechny
akce na přání. K dispozici je také bezplatná
WiFi.