Prášilský Hostinec u Michala nabízí pokrmy staročeských receptur bez jakýchkoliv dochucovadel a umělých přísad, sezonní suroviny, hovězí maso z vlastního chovu a plzeňská piva. Vaří zde kuchaři proškolení Pražským kulinářským institutem.
Hostinec u Michala nabízí útulné prostory jak
pro kuřáky i nekuřáky, které jsou stavebně odděleny. Kapacita restaurace je 44 míst nekuřáckých a přibližně a 30 míst kuřáckých. V letních měsících je otevřena
letní terasa s přibližně dalšími 60 místy k sezení.
Točí se zde
piva Plzeňských pivovarů značky
Pilsner Urquell,
Gambrinus,
Velkopopovický kozel a
Radegast Birell. Jídelní lístek je zaměřený převážně na
českou kuchyni. Jídla, která zde můžete ochutnat se vaří podle
tradičních staročeských receptů bez umělých přísad a dochucovadel. Maso pochází
z vlastního hovězího chovu simentálského plemene, který má původ ve Švýcarsku.
Každý den v nabídce nechybí také
hotová jídla. V Hostinci u Michala lze uspořádat
firemní oslavy, oslavy narozenin, svatby, školení a všechny
akce na přání. K dispozici je také bezplatná
WiFi.
Prozkoumejte tradiční českou kuchyni v Hostinci u Michala v Prášilech. Čekají na vás jídla bez umělých přísad a dochucovadel.
Hostinec nabízí pokrmy připravené podle staročeských receptur bez umělých přísad a dochucovadel, včetně hovězího masa z vlastního chovu.
V hostinci se točí piva značek Pilsner Urquell, Gambrinus, Velkopopovický kozel a Radegast Birell.
Kapacita restaurace je 44 míst pro nekuřáky a přibližně 30 míst pro kuřáky. V letních měsících je k dispozici letní terasa s dalšími 60 místy.
Ano, prostory pro kuřáky a nekuřáky jsou stavebně odděleny.
Lze zde uspořádat firemní oslavy, oslavy narozenin, svatby, školení a všechny akce na přání.
V kuchyni se používá maso z vlastního chovu simentálského plemene.
Ne, jídla jsou vařena podle tradičních receptů bez jakýchkoliv umělých přísad a dochucovadel.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.