Více než po 67 letech se vrátila do Prachatic vůně sladu...
Piva v Pivovaru Prachatice pro vás připravuje duo sládků
Martin Hrubeš a
Adam Piloušek. V pivovaru se vaří piva plzeňského typu i piva různých světových stylů. Při výrobě se klade velký důraz na hořkost, která je pro piva z prachatického pivovaru typická. Pivo neprochází pasterizací ani filtrací. Roční výstav pivovaru se zatím pohybuje mezi 650 a 800 hektolitry.
Pod technologickou místností viditelnou z výčepu se nachází ležácký sklep, odkud se pivo čepuje. Náš
tank je tedy vzdálený pouze 4 metry od čepu, takže je zachována teplota a především chuť piva! To je základní vlastnost (a podmínka) kvalitního pivního zážitku v restauraci Pivovar Prachatice.
Zjistěte více o pivovaru Prachatice, jeho tradici, nehraněného piva a unikátních chuťových zážitcích, které nabízí.
Pivovar Prachatice nevařil pivo více než 67 let před jeho nedávným znovuotevřením.
V Pivovaru Prachatice pro vás pivo připravují sládci Martin Hrubeš a Adam Piloušek.
V pivovaru se vaří piva plzeňského typu i piva různých světových stylů.
Roční výstav pivovaru se pohybuje mezi 650 a 800 hektolitry.
Při výrobě piva se klade velký důraz na hořkost, což je typický znak pro piva z prachatického pivovaru.
Ne, pivo z Pivovaru Prachatice neprochází pasterizací ani filtrací.
Ležácký sklep se nachází pod technologickou místností, která je viditelná z výčepu.
Tank je vzdálený pouze 4 metry od čepu.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.