V chotěbořském pivovaru se opět vaří pivo. Pivo můžete ochutnat zhruba v 70 hospodách v Chotěboři a okolí. Do provozu je uvedena také linka na stáčení piva do lahví, které budou od konce července 2009 distribuovány do vybraných obchodů.
Pivovar Chotěboř je zcela nový, moderní pivovar, který staví výrobu piva na tradiční české technologii vaření piva při využití moderních prvků řízení technologických procesů.
Pivovar vyrábí pivo z moravského sladu, žateckého chmele a pramenité vody z Českomoravské vrchoviny. Chotěbořské pivo kvasí v otevřených kádích a dokvašuje v ležáckých tancích. Má výbornou plnost, říz, barvu, pěnivost a harmonickou hořkost.
Objevte kouzlo nově rekonstruovaného pivovaru v Chotěboři, kde se snoubí tradiční české pivovarnictví s moderními technologiemi.
Pivovar byl znovu uveden do provozu v roce 2009.
Chotěbořské pivo je vyráběné tradiční českou technologií s moderními prvky.
Pivo můžete ochutnat v zhruba 70 hospodách v Chotěboři a okolním regionu.
Chotěbořské pivo je vyráběné z moravského sladu, žateckého chmele a pramenité vody z Českomoravské vrchoviny.
Chotěbořské pivo je známé pro svou plnost, říz, barvu, pěnivost a harmonickou hořkost.
V pivovaru se používá kombinace tradiční metod vaření a moderních technologií pro řízení procesů.
Kromě nabídky v hospodách se pivo stáčí do lahví, které jsou distribuovány do vybraných obchodů.
Pivo kvasí v otevřených kádích a dokvašuje v ležáckých tancích.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.