V restauraci Taro vás nechají nakouknout kuchařům pod ruce. Na baru obklopující otevřenou kuchyni se servírují degustační večeře a "á la carte" obědy. Kapacita restaurace je pouze 20 míst, nezapomeňte si proto svá místa rezervovat!
Luxusní restaurace
Taro na pražském Smíchově snoubí
vietnamskou gastronomii s japonskou precizností. Šéfkuchař Khanh se inspiruje především vietnamskou kuchyní a používá při tom nečekané techniky a suroviny. Takže kromě pocitu spokojenosti z báječného jídla si odtud
odnesete i jedinečný zážitek.
Otevřená kuchyně tak tvoří podstatnou část tohoto malého prostoru, o který se postaralo designové studio Olgoj Chorchoj. Hosté sedí u barového pultu podél otevřené kuchyně, a mohou tak
pozorovat přípravu všech jídel.
Objevte čarovné spojení vietnamské kuchyně a japonské preciznosti v Restauraci Taro v Praze s omezenou kapacitou, která vyžaduje rezervaci.
Restaurace Taro má kapacitu 20 míst.
Ano, v restauraci Taro je nutné si místa rezervovat kvůli omezené kapacitě.
Restaurace Taro nabízí vietnamskou gastronomii s japonskou precizností.
Můžete pozorovat přípravu jídel v otevřené kuchyni, kde šéfkuchař a jeho tým pracují.
Šéfkuchařem v restauraci Taro je Khanh, který se inspiruje vietnamskou kuchyní.
V restaurantu Taro můžete ochutnat pokrmy vietnamské kuchyně s nečekanými technikami a surovinami.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.