V okolí Českých Budějovic a Českého Krumlova nenajdete mnoho milovníků masa, kteří by značku Antoni naznali. Poctivé uzeniny vyrábí řeznictví a uzenářství Antoni již přes třicet let.
V okolí
Českých Budějovic a
Českého Krumlova nenajdete mnoho milovníků masa, kteří by značku Antoni naznali. Uzeniny se zde vyrábí pouze z kvalitního masa a přírodního koření. Mimo standardních receptur využívá jihočeské řeznictví
staré šumavské recepty z 18. a 19. století. Největší zájem je o
krumlovský špek sypaný drceným jalovcem, pálivou maďarskou klobásu a fermentovanou točenou klobásu.
Firmu založil začátkem 90. let minulého století
Josef Antoni. Nejdřív vyráběl v Českém Krumlově, od 2002 v Dolním Třeboníně. V roce 2020 koupila firmu společnost CK Investment. Firma s 21 zaměstnanci
dodává do prodejen Jednota či Flop.