Kamarádi Karel Šimůnek a Petr Hajný vystřídali tolik špičkových restaurací, až si na „stará kolena“ otevřeli svůj podnik, kde chtějí lidi rozmazlovat tak, aby se k nim zas a znova vraceli.
Vzdušný vkusný prostor je stejný jako jejich jídla – srozumitelný a vřelý. Jídel tu není moc, přesto máte chuť na všechno z kuchyně, grilu i udírny. Ať se to motá kolem drůbeže, vepříků, hovězího, ryb nebo zvěřiny. Když vám v rámci svatováclavského menu nalije Karel burčák a Petr donese topinku se smaženicí překrytou tenkými plátky pravého hřibu, pak vás odzbrojí taženou loupanou plecí nebo seletem pečeným s cibulí a jablky, vaše štěstí dokoná už jen dobře načepovaná Plzeň. Navíc je tu skvělé vyžití pro děti. Sledujte také tématické víkendy a sousedské večeře!
Objevte familijní restauraci, kde na vás čekají tradiční jídla, dětské aktivity a tématické akce. Perfektní místo pro celou rodinu!
V restauraci najdete různé pokrmy včetně drůbeže, vepřového, hovězího, ryb a zvěřiny, stejně jako speciality z grilu a udírny.
Svatováclavské menu zahrnuje burčák, topinku se smaženicí překrytou tenkými plátky pravého hřibu, taženou loupanou plecí a seletě pečené s cibulí a jablky.
Ano, restaurace nabízí skvělé vyžití pro děti.
Ano, v restauraci se konají tématické víkendy a sousedské večeře.
Kvalitní jídlo a příjemné prostředí, které zákazníky zve k opakovaným návratům.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.