Zděná obecní pec na chleba z 1. poloviny 19. století, která se užívala ještě několik let po 2. světové válce, je opět v provozu.
Tradiční pečení v obecní historické
peci v Lenoře. Ochutnáte zde výborné tradiční lenorské placky, housky a samozřejmě výtečný chléb. Peče se vždy od 10 do 13 hodin.
Objevte historické pečení v obecní peci v Lenoře a ochutnejte tradiční lenorské placky, housky a chléb. Pečení probíhá od 10 do 13 hodin.
Tradiční pečení chleba se koná v obecní peci v Lenoře.
Během pečení můžete ochutnat tradiční lenorské placky, housky a výtečný chléb.
Pečení probíhá vždy od 10 do 13 hodin.
Obecní pec pochází z 1. poloviny 19. století.
Ano, pec byla používána ještě několik let po 2. světové válce.
Ano, zděná obecní pec je nyní opět v provozu.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.