V litoměřickém minipivovaru Koliba můžete ochutnat prvotřídní nefiltrovaná a nepasterovaná piva, která jsou vařena s láskou z kvalitních přírodních surovin bez pomocné berličky chemických přípravků. Pivo se zde vyrábí jen z nejlepšího sladu a žateckého chmele.
Každé z piv
pivovaru Koliba má plnou chuť, vyrovnaný říz a hořkost, sametovou pěnu a krásnou barvu. K napití láká i svou vůní.
Výroba piv zde končí v ideálním bodu, a to
před filtrací a pasterací, proto si pivo z minipivovaru Koliba zachovává svou chuť i vůni a udržuje si svou přirozenou trvanlivost díky kultuře pivovarských kvasnic. Neztrácí tím také
látky působící blahodárně na organismus a jeho imunitu.
Pivo se zde
vaří v měděné varně přímo mezi hosty ve valašské kolibě v Hotelu Koliba. Používá se klasický dvourmutový postup.
Kvašení mladiny probíhá v pivovarském sklepě
v otevřených kvasných kádích a mladé pivo se pak nechává minimálně měsíc zrát v ležáckém sklepě, aby se jeho chuť zakulatila a vyrovnala a obsluha vám mohla
naservírovat prvotřídní kousek.
Navštivte Pivovar Koliba v Litoměřicích a užijte si ochutnávku prvotřídních nefiltrovaných a nepasterovaných piv vařených z kvalitních surovin.
V pivovaru Koliba můžete ochutnat prvotřídní nefiltrovaná a nepasterovaná piva.
Pivo se v pivovaru Koliba vyrábí pouze z kvalitního sladu a žateckého chmele.
Piva z pivovaru Koliba jsou výjimečná díky plné chuti, vyrovaném řízu, hořkosti, sametové pěně a krásné barvě.
Pivo je vařeno v měděné varně v klasickém dvourmutovém postupu.
Kvašení mladiny probíhá v otevřených kvasných kádích ve sklepě.
Mladé pivo zraje minimálně měsíc v ležáckém sklepě, aby se jeho chuť vyrovnala.
Díky tomu, že nedochází k filtraci a pasteraci, si pivo zachovává svoji přirozenou chuť a vůni.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.