Lukáš Válek a Marcel Havránek jsou Špunt a Knoflík. Splnili si sen a otevřeli hospodu, kterou si i sami navrhli. Restaurace s barem dělá radost návštěvníkům z celého regionu. Už pět tu burgery a Tex Mex jídlo sází kuchaři Petr Latisch a Pavel Trojan.
Do bulek z karlovarské pekárny dávají mleté maso z hovězího podplečí. V případě signaturního Running Yolk Beef Burger, jak název napovídá, volské oko, pečené fazole, vypečenou slaninu, domácí omáčku, karamelizovanou cibulku a čedar, Nejprodávanějším hitem je tu pak Famous Double Animal Jalapeňo Burger. A nezapomeňte, podnik je i zdatným barem!
Poznejte restauraci Špunt & Knoflík Co., kde si vychutnáte skvělé burgery a Tex Mex ve vlastním designu.
Lukáš Válek a Marcel Havránek jsou Špunt a Knoflík, kteří otevřeli vlastní restauraci s barem.
Restaurace se specializuje na burgery a Tex Mex jídla.
Tento burger obsahuje volské oko, pečené fazole, vypečenou slaninu, domácí omáčku, karamelizovanou cibulku a čedar.
Famous Double Animal Jalapeňo Burger je nejprodávanějším burgerem v restauraci.
Bar je důležitou součástí restaurace, která nabízí různé druhy nápojů a je oblíbeným místem pro návštěvníky regionu.
Pečivo do burgerů pochází z karlovarské pekárny.
Burgery jsou připraveny z mletého masa z hovězího podplečí.