V R Burger & Adventure Minigolf si můžete vychutnat luxusní burger a kávu nebo jen posedět u pivka, zatímco si zahrajete zastřešený adventure minigolf, který baví nejen děti.
Zakladatelé Eva a Scott Van Wagenen začali s výrobou burgerů ve stánku u berounského nádraží a postupně se rozšiřovali do lepších prostor blíž k náměstí.
Restauraci Dish otevřeli restauratér Matouš Petráň a markeťák Petr Král, kteří k projektu fancy burger bistra přizvali šéfkuchaře Jirku Janoucha.
Marek a Dominik Hrabákovi, zakladatelé Delish, mají zkušenosti s gastronomií z USA a hotelové školy. V podniku občas pomáhá i rodina.
Restaurace Špunt & Knoflík Co. nabízí burgery a Tex Mex jídla. Tvoří ji tým kuchařů Petr Latisch a Pavel Trojan.
Pan Burger založili manželé Zuzana a Pavel Zavadští, kteří se setkali ve burger baru v Brně. Pavel byl finanční analytik a Zuzana studentka, z jejich setkání vznikl nejen vztah, ale i úspěšný burger bar.
Gábl bistro v Pelhřimově nabízí kromě burgerů a domácích hrancle i sezónní vegetariánské polévky.
Tortuga Bay v Ústí nad Labem vzniklo z myšlenky dvou vousatých mužů, kteří chtěli zúročit své zkušenosti s karibskými rumy a burgery ve svém vlastním bistru.
Pavel Meduna, zakladatel Medychef, si přivezl z Polska vášeň pro kontakt se zákazníkem a začal s Mercedes Sprinterem objíždět akce s nabídkou jídla.
Q Burger Bar nabízí burgery inspirované mezinárodními kuchyněmi včetně Thajska, Vietnamu, Španělska, Itálie a Francie, čímž rozšiřuje klasický burgerový zážitek.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.