Stylová staročeská restaurace s typicky českými jídly, které jsou připravovány z čerstvých surovin. Součástí restaurace je i minipivovar, který mimo světlého a tmavého ležáku nabízí také nejrůznější pivní speciály.
V prostředí, které je upravené do staročeského stylu, je jak restaurace, tak pivovar, který vaří piva plzeňského typu. Na čepu jsou k dispozici světlý 12° ležák a tmavý 13°ležák, ale vaří se zde také speciály, například Irský Stout, pšeničná dvanáctka nebo jantarová jedenáctka, která má karamelovou barvou a příchuť medu.
Samotná restaurace Na Kopečku nabízí kvalitní a vynikající jídla, připravovaná výhradně z čerstvých surovin. Jídelní lístek není rozsáhlý, zato strávníci dostanou pořádnou porci. Některé speciality kuchaři připravují ze surovin na výrobu piva, například sladovou omáčkou. V zimě se ze sladu připravuje také grog. V pivnici je 35 míst, v restauraci 50, na terase 40 a v parčíku dalších 30. Restaurace je vhodná pro soukromé i firemní oslavy a posezení. Po dohodě personál připraví slavnostní tabuli a uvaří jakékoliv jídlo. V sezóně se zde konají grilování nabo country večery.
Pivovárek je vstřícný také k rodinám s malými dětmi. Samozřejmostí je speciální nabídka pro malé hosty. Porce jsou pro děti menší a méně kořeněné. Před restaurací je pro děti připravena také houpačka se skluzavkou a herní koutek.