V bývalé kočárkárně jednoho žižkovského paneláku se nachází vyhlášená výrobna a prodejna tradičního taženého štrúdlu s více jak dvacetiletou tradicí. Vyrábí zde denně čerstvý štrúdl již od roku 1993.
Štrúdlárnu založil a dlouhou dobu pekl voňavý domácí štrúdl pan
Petr Šusta. Nyní v dlouholeté tradici taženého štrúdlu pokračuje
Martin Barák. Tažené štrúdly jsou denně ručně motané a obsahují minimálně
60% náplně.
V nabídce máme je
jablečný štrúdl, na jehož výrobu jsou použita zásadně čerstvě naloupaná jablka. Lahodný
tvarohový štrúdl a v neposlední řadě
makový štrúdl. V sezóně švestek vyrábí i speciální
švestkový štrúdl z ručně vypeckovaných švestek.
Navštivte Žižkovskou štrúdlárnu a ochutnejte tradiční tažené štrúdly, ručně motané s láskou a tradicí od roku 1993.
Žižkovská štrúdlárna je výrobna a prodejna tradičního taženého štrúdlu, která funguje v bývalé kočárkárně jednoho žižkovského paneláku.
Žižkovská štrúdlárna vyrábí štrúdly denně čerstvé již od roku 1993.
Žižkovskou štrúdlárnu založil pan Petr Šusta, který v ní dlouhou dobu pekl voňavý domácí štrúdl.
V tradici výroby taženého štrúdlu v Žižkovské štrúdlárně nyní pokračuje Martin Barák.
V nabídce Žižkovské štrúdlárny je jablečný štrúdl, tvarohový štrúdl, makový štrúdl a sezónní švestkový štrúdl.
Štrúdly jsou v Žižkovské štrúdlárně ručně motané a obsahují minimálně 60% náplně.
Pro výrobu jablečného štrúdlu jsou v Žižkovské štrúdlárně použita zásadně čerstvě naloupaná jablka.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.