Dinner in the Sky čili
hodování v oblacích nabízí speciálně upravený jeřáb nad
Hořejším nábřežím v
Praze (u
Železničního mostu), který pohostí romanticky naladěné návštěvníky v padesátimetrové výšce. Letošní menu připravil nadšený
šéfkuchař Patrik Bečvář, který patří k nejzkušenějším šéfkuchařům své generace. Prošel několika vynikajícími tuzemskými restauracemi, jako je
Zlatá Praha hotelu
Intercontinental či
Selský dvůr. V současné době šéfuje
Francouzské restauraci v Obecním domě v
Praze. Je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, s nímž v roce 2018 vyhrál olympiádu v Singapuru.

V oblacích nad
Smíchovem a
Výtoní můžete pak ochutnat jeho
menu v běžné variantě anebo
i upravené pro vegetariány či osoby, které musí dodržovat bezlepkovou dietu. V běžném menu se podává
máslová paštika z kachních jater, pohankový košíček plněný hovězím konfitem, marinovaný celer, bramborovo- lanýžová espuma a jako hlavní chod přijde diamond steak z jižní Ameriky, karamelizovaná mrkev s divokou brokolicí, bramborové rösti, telecí demi-glace s hořčičným semínkem a uzeným špekem. Dezertem bude jablečná žemlovka s flambovaným sněhem a zmrzlina ze zakysané smetany.
Samotnému hodování předchází usazení do pohodlného křesla, ke kterým jsou připásáni bezpečnostními pásy. Poté vás
jeřáb vytáhne plošinu do výšky 50 metrů nad zemí. Při západu slunce vyjde večeře o čtyřech chodech na cca 5 850 Kč. Večeře v jiný čas stojí okolo 3 190 – 4190 Kč, oběd vás přijde asi na 2 690 Kč.
Konkrétní termíny si zarezervujete na webu dinnerinthesky.cz můžete zakoupit dárkové poukazy či si zarezervovat konkrétní termíny. Zbývá už jen pár posledních míst!
Zažijte jedinečnou večeři v oblacích s výhledem na Prahu pod taktovkou šéfkuchaře Patrika Bečváře. Rezervujte si své místo již dnes!
Dinner in the Sky je unikátní gastronomický zážitek, který umožňuje hostům večeřet ve výšce 50 metrů nad zemí na speciálně upraveném jeřábu.
Dinner in the Sky se nachází u vyšehradského železničního mostu na Smíchově v Praze.
Šéfkuchařem večeří je Patrik Bečvář, známý český kulinář a člen Národního týmu kuchařů a cukrářů.
Menu obsahuje více chodů, včetně máslové paštiky, hovězího konfitu, diamond steak a jablečné žemlovky s flambovaným sněhem.
Ano, menu je možné upravit pro vegetariány nebo osoby dodržující bezlepkovou dietu.
Ceny se liší podle času; večeře při západu slunce stojí zhruba 5850 Kč, jiné časy okolo 3190 - 4190 Kč a oběd je za 2690 Kč.
Tento unikátní zážitek bude k dispozici od 5. do 15. září 2024.
Rašínovo nábřeží je populární místo pro procházky, jízdu na kole a hostí také Farmářské trhy.
Z výšky Dinner in the Sky lze vidět panoramatický pohled na Prahu, Vltavu a okolní přírodní a architektonické památky.
Ano, je nutné si předem zarezervovat místo na webu dinnerinthesky.cz, kde lze také zakoupit dárkové poukazy.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.