Otevření této cukrárny bylo popraskem na brněnské laguně! V legendárním Domě U Kouřícího králíka ožil barevný svět talentované Šárky Divácké.
Její Buď Sacher volně navazuje na slavný vídeňský dort, ale ta jeho nadstavba! Buď Mech je ze špenátu, pistácií a s praženými cvrčky. Právě odtud se vzaly mechové dorty, které dnes bez uvedení inspirace dělá skoro celá Evropa. Šárka se nebojí barevných kombinací, podívejte na její čokoládové pralinky.
Na dortové krémy a cheesecaky si Šárka a její dámský tým vyrábí domácí mascarpone a cream cheese a do dortů se nebojí zapojovat takové chutě jako absint, černý česnek, povidla, syrečky nebo lékořici. Cukrárně dominuje lustr plný jeřábů, které si tu hosté můžou origaminálně poskládat. Nejoblíbenějšími dorty jsou Buď Mech, Buď Red Velvet nebo čokošková Buď Bestie. Ale číhejte na Sorry speciály!
Cukrárna vzbudila pozornost originálními dorty inspirovanými zahraniční kuchyní, například Sacherem z Vídně, a používáním neobvyklých ingrediencí jako jsou špenát, pistačie a pražené cvrčky.
Šárka se nebojí zapojovat chutě jako absint, černý česnek, povidla, sýrečky nebo lékořici do svých dortů.
V cukrárně se používá domácí mascarpone a cream cheese pro dortové krémy a cheesecaky.
Nejoblíbenějšími dorty jsou Buď Mech, Buď Red Velvet a čokoládová Buď Bestie.
Hosté si mohou v cukrárně origamálně poskládat lustr plný jeřábů.
Sorry speciály jsou pravděpodobně speciální či tematicky omezené nabídky nebo překvapivé dorty, označované takto cukrárnou